Lihaa (karjalanpaistilihoja, kuinka ovelaa)
Sipulia
Porkkanaa
Paprikaa
Perunaa
Tomaattia
Tomaattimurskaa ja -pyrettä
Valkosipulia
Pippuria
Suolaa
Chiliöljyä
Ensin käräyttelin lihoja valurautapadassa.
Sitten kaikki muut ainekset pataan sekaan, seuraavassa järjestyksessä:
sipulit, tomaattimurskaa ja vettä, porkkanat ja perunat, paprikat ja tomaatit.
Viimeiseksi vielä valkosipulit ja muut mausteet. Tuli aikas täyttä.
Ihmeen pieni kippo.
Jälkiä siivotessani löytyi vielä yksi piiloutunut pataan päätymätön paprikanpala, mutta eihän se sinne pataan olisi enää edes mahtunutkaan... ;)
Ja niinpä olikin lemppariruokani valmis!
Nam!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti