sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Yhdenlainen Gulassi

Ainekset:


Lihaa (karjalanpaistilihoja, kuinka ovelaa)
Sipulia 

Porkkanaa
Paprikaa
Perunaa
Tomaattia
Tomaattimurskaa ja -pyrettä
Valkosipulia
Pippuria
Suolaa
Chiliöljyä






Ensin käräyttelin lihoja valurautapadassa. 
Sitten kaikki muut ainekset pataan sekaan, seuraavassa järjestyksessä:



sipulit, tomaattimurskaa ja vettä, porkkanat ja perunat, paprikat ja tomaatit. 
Viimeiseksi vielä valkosipulit ja muut mausteet. Tuli aikas täyttä. 
Ihmeen pieni kippo.

Laitoin padan vielä uuniin 200°C:een, annoin olla siellä noin 1½ tuntia.
Jälkiä siivotessani löytyi vielä yksi piiloutunut pataan päätymätön paprikanpala, mutta eihän se sinne pataan olisi enää edes mahtunutkaan... ;)





Ja niinpä olikin lemppariruokani valmis!
Nam!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti