maanantai 28. marraskuuta 2011

Keittiösuunnitteluohjelmaa ja kodinhoitohuoneen suunnittelua

Voihan vimpula! 

Olen viimepäivinä leikkinyt Ikean keittiösuunnitteluohjelmalla, ja hermohan siinä repeää kun ei kaapit sijoitu käskystäni juuri siihen koloon mihin käsken tai seinän väri jää vaihtumatta tms! 






Ehkä parempi leikkiä kynällä ja paperilla vain, vaikka tuolla suunnitteluohjelmalla saisi kyllä mainiosti visuaalista ymmärrystä siitä miltä omat valinnat tulisivat näyttämään!








WC:n kalusteiksi valikoitui Temalin ihanat Trend-kalusteet, tokihan kodinhoitohuoneen kalusteet olisi yhtälailla saanut Temalilta ja ihan "viiden cm:n välein", mutta tähän kohtaan nyt sitten iskivät säästötoimenpiteet ja kodinhoitohuoneen kalustus syntyy Ikean keittiökaapeista. 


Ja kun en kerran päätöksiä osaa tehdä niin tämä tuntuu aikas hankalalta tämä kaappien valinta :) !

Muutamia suuria päätöksiä olen saanut tehtyä, kuten:
Siivouskaappi 60 cm: joo! Pienempään ei mene harjanvarret ja silityslaudat.
...Ja siinähän ne tiukat päätökset sitten olivatkin ;)

Ja remppamiehet kiusaavat vaikeilla kysymyksillä. Kulmalistojen väri? Sauma-aineen väri? 
??!
Saumat valkoiseen seinään valkoisella, mustaan mustalla. Ja siihen luumunpunaiseen?! Niiih.. Valkoisella kuten Pukkilan ideakuvissa? Luumunpunaisella? Luonnollisesti sauma-ainetta on olemassa lukemattomia luumunpunaisen eri sävyjä..!!!

Kiva että kylppäriin tulee sellainen luumunpunainen seinä!! ;)


Ja tämä kulmalista? Ikkunalaudan kohdalle helppo kun kaakeli on valkoista: valkoisella joo. Ja sitten se luumunpunainen oviaukko, ihanko valkoisella laitetaan niin että loistaa naapuriin saakka, vai mustalla, vaikka muuta mustaa ei ole mailla halmeilla, paitsi tietty lattialla.. Niin tai sitten jollain hopea/teräs bling blingillä? No muutakin hopea bling blingiä on toki tulossa: hyllyä ja suihkua 
joo, hopeiset hanat ja suihkut tosiaan, hah hah ;) ! 




No, huomisaamun asti aikaa ihmetellä saumoja ja listoja ;) !


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti