keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Lasagne kanalla ja pinaatilla

Tää lasagne oli viime vuoden suurin yllättäjä. Odotin fiaskoa, mutta tulikin herkkua! 
En oo aiemmin hirveästi tajunnut tota pinaattia minnekään punkea, 
mutta sehän suhahti tonne ihan omiensa joukkoon!


Ainekset:
Kanafilesuikaleita 450 g
Sipulia
Valkosipuli
Porkkanaa
Tomaattimurskaa
Paseerattuja tomaatteja
Pinaattia
Suolaa & pippuria

Kastike:
Voita
Vehnäjauhoa 3/4 dl
7-8 dl maitoa
Suolaa & pippuria
Juustoa. Käyttöön päätyi Oltermanni, kun sellainen kaapista löytyi.





Pinaattilasagnelevyjä
Juustoraastetta pinnalle

Uuni 225°C ja 30 min






Ei se nyt niin taivaalliselta herkulta tossa näytä, mutta kuva ei anna oikeutta. 
Ehkä olen parempi kokki kuin kuvaaja..? :)


Ja psst, ei muuten ollut ihan kokonaista valkosipulia tuolla mukana, pari pientä kynttä vaan. 
Nyt vähän tarkkuutta noiden kirjainten käyttöön ja käyttämättömyyteen....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti