tiistai 8. helmikuuta 2011

Nukkekodin kylpyhuone

No niin, kylpyhuone on saanut kaakelit seinilleen,
täällähän niitä kaakeleita vasta "leikeltiin".
Jotenkin innostuin tuon saumojen maalaamisen kanssa ihan liiaksi asti. 
Kaivoin tuollaiset kiinamusteet esiin


ja niillä aloin sotkea, tuli aika tummaa jälkeä näihin saumoihin.


Aavistelinkin, että jossain vaiheessa pesen musteet pois ja palaan alkuperäiseen tussi & lyijykynä -suunnitelmaan tai johonkin muuhun suunnitelmaan, tuo oli niiiin mustan musteinen.

Ja niinpä vähän pyyhin saumoja taas pois ja kokeilin vähän vaaleampaa kiinamusteväriä seuraavaksi. Mieli tekisi yhä edelleen pestä kaikki pois ja aloittaa alusta, mutta nyt en sitä tee (en en en!!), vaan näillä mennään tovi, ja sitten joskus  myöhemmin voi taas vähän "rempata".

Ja ihan naurattaa miten kaikki pitää hahmotella aina vaikeimman kautta. Luulin olleeni nokkela, kun sain aseteltua palaset "järkevästi". Saumojen piirtämisen jälkeen asettelin taas ja harmittelin kun ei piirretyt viivat osu kohdilleen, kun eivät palat ole ihan just sen kokoisia kuin toivoisin niiden olevan..

Molemmissa takaseinän reunoissa on pieniä kaakelipaloja, oikean reunan palaset vaan ovat piilossa sivuseinän kaakeleiden alla
ja sitten yhtäkkiä tajusin asetella palaset näin:


Miten tämä nyt saattoi olla näin vaikeaa???
Luulisi, että toi olisi ensimmäinen tapa miten noita kokeilisi!

Puolustaudun sillä, että olenkin kokeillut, mutta mulla on sattunut olemaan isompi kokoisia paloja kädessä, jolloin palat eivät ole mahtuneet asettautumaan tuolla tavoin... näin sen on pakko olla, ja tällä kerralla vaan sattui olemaan sopivan kokoiset palat käsissä oikeassa järjestyksessä!

Kylpyhuonekalusteet olen tehnyt joskus jostain massasta. Dasmassasta? Onko sellaista olemassa? 


Vessanpönttö on vähän hassunhauskan muhkurainen. Persoonallinen siis.



Kultainen hana on näköjään varastettu? Kuumaa kamaa pimeillä markkinoilla? 
Varokaa epärehellisiä hanakauppiaita.. :)


Allaskaappi on valmistettu askartelulevystä, joka on värjätty teellä! 


Peili on vähän turhan massiivinen kylppäriin, se onkin alunperin olohuoneeseen tarkoitettu. Viinipullonkorkeista, maalista ja foliosta on hän.


Kaksi pyöreää mattoa samassa tilassa on ehkä vähän hassua? Kylppärin lattia on puulattia ainakin siihen asti, kunnes siihen tulee jotain muuta ;) Ja selkeästihän tuolta puuttuu vielä vaikka mitä. No ehkä tilassa voi jo peseytyä, vaikka sieltä lavuaarin olemattomasta hanasta mitään vettä tulekaan, mutta silti.. :)



6 kommenttia: