perjantai 25. helmikuuta 2011

Vauvakirjaa ja tukka-aukeamaa

Vihdoinkin sain tilattua valokuvia paperisena versiona. Ensimmäinen kerta varmaankin tänä digitaalisena kuva-aikana, jolloin kuvien tilaaminen on helpompaa kuin koskaan, enkä silti ole saanut aikaiseksi moista aiemmin. Ilmeisesti tilaaminen on ihan liian helppoa?


Innoittajana tilaamiseen toimi taaperon vauvakirja. Taapero on ehtinyt jo ajat sitten taaperon ikään eikä vauvakirjaan ole ilmestynyt tavuakaan. Eihän mitään voi kirjoittaa ennen kuin aiheeseen liittyvä kuva on paikoillaan? Teininkään vauvakirja ei ikinä päässyt ultraäänikuvaa pidemmälle...

Onneksi sentään olen kirjoittanut asioita lippulapuille ylös, enhän nyt mitenkään muutoin enää voisi muistaa milloin on ensimmäinen hammas puhjennut tai ensimmäistä kertaa sanottu kakka.

Ja vielä ruotsinkielinen kirja, eihän mamma edes ymmärrä kaikkea.. :)




Työ vain etenee hitaasti, jostain syystä Taaperolla on aina hurjasti asiaa juuri silloin kun äipällä on kuvien liimaamiset käynnissä.




Koko kuvapino ei suinkaan ole menossa vauvakirjaan, vaan loput kuvat sitten ihan perinteisiin valokuva-albumeihin.






Tällaista tukka-aukeamaa ei kirjassa ollut valmiina, ihme homma?!


Ja vielä vähän uutisia ja taidetta loppuun..



6 kommenttia:

  1. heippa! Minkä päivän hesarissa toi purulelujuttu on ollut?

    T Elsa / http://oimutsimutsi.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Hih, oot varmaan saanut nyt paljon lukijoita, kun Blogilista on ollut 8h jumissa ja tämä sinun blogisi etusivulla ollut siitä alkaen. ^^
    Itsekin löysin sen takia tänne ja taidanpa jäädä seurailemaan.

    VastaaPoista
  3. Moikka Elsa! Toi hymynassu oli Hesarissa viime vuonna 14. toukokuuta, että ei oo ihan tuore juttu. Ja nyt jo sain liimattua :)

    Ja moikka Anonyymi! Vähän ihmettelinkin tätä tän päiväistä kävijämäärää, kunnes tajusin syyn.. ei ollut nääs ihan normimeininkiä. Mut ei mua kyllä haittaa, tervetuloa vaan kaikki tänne! Lisää tällaisia jumeja! :)

    VastaaPoista
  4. Joo, kun mä jo selasin eilistä lehteä et missä ihmeessä tuo on. Just sain hommattua ittelle lukijan kautta oman paapun ja omassa mutsiblogissa on toinen retrohelistinarvontakin juuri käynnissä. Niin jäi vaivaamaan :)

    VastaaPoista
  5. Joo, on sulla varmasti ollut pieni kävijäpiikki :) Terveiset Italiasta!

    VastaaPoista
  6. Moikka Arkitehti ja kiitti Italian tuulahduksesta! Joo tässä varmasti viimeistään maanantaiaamuna palaudutaan takaisin tuttuihin turvallisiin mikroskooppisiin visiteerauslukemiin ja puolen sekunnin häivähdykseen blogilistan tuoreimpana.. :)

    VastaaPoista