keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

PapuPekoniSoossi


Voi pyhä yksinkertaisuus! Tässä onkin nopeat ja helpot ruokalajit nousseet kiireen ja väsymyksen keskellä suureen arvoon. Yksinkertaisuuteensa ja helppouteensa nähden tämä soossi onpi aivan äärimmäisen hyvää!

Ainekset:
Pekonia
Sipulia
Valkoisia papuja tomaattisoossissa
Stora Vita Bönor (ok, aika satsi papuja..)
Tomaattimurskaa

Pippuria
Sambal Oelekia
Balsamicoa
Sokeria

Riisiä

Sekoitinkin basmati- ja kokojyväriisistä tollaisen valmiin sekoituksen lasipurkkiin, kun olen alkanut laittaa aina puolet ja puolet kutakin. Jos laitan pelkkää kokojyvää huutaa perheenjäsenet kuorossa vastalauseita. Ehkä voin purkki purkilta alkaa salakavalasti nostaa kokojyväriisin osuutta, eikä kukaan huomaa mitään, tyytyväisenä & tottuneena syövät vaan.. ;)



Saksitut pekonit ja hetken päästä silputut sipulit pannulle.

Isot pavut pannulle ja vähän perunasurvinta niiden niskaan.

Loput ainekset pannulle ja hetken päästä onkin valmista.

Syömään!


Tosi hassusti valitsin tällaista papuruokaa juuri kun perheenjäseneni olivat toipumaisillaan vatsataudista... Että jos ei vatsa ollut toiminut aiemmin... Ohops! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti