keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Inkiväärinen raparperimehu

Sain tällaisen reseptin raparperimehuun, jossa liemessä oli inkivääriä mukana, ja piti sitten kokeilla!


Ainekset:
1-2 l raparperin paloja
pieni inkiväärin pala
1,5-2 l vettä
sokeria sopivasti

Toteutus:
Keitä raparperia ja inkivääriä kattilassa jonkun aikaa ja jätä hautumaan yön yli. Seuraavana päivänä  siivilöi toiseen kattilaan. Lisää sokeria maun mukaan, kiehauta että sokeri sulaa, jäähdytä ja pullota. Nauti mineraaliveden kanssa tai tee vaikka boolia!


 


















Aikas reippahasti laittelin tuota inkivääriä.


 


















Laitoin sokeria vain yhden desilitran. Olis ehkä voinut olla vähän enemmänkin.
Maku nimittäin oli tosi fresh :)

 Juoman väri on hempeän vaaleanpunertava.

Ja taas vaihteeksi nämä Kotisima-pullot käytössä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti