lauantai 20. elokuuta 2011

Purkuhommia. Johan rytisee!

Nysse alkoi!

 Talon sisäänkäynti oli siis pikkueteisen kautta, jonka yhteydessä oli myös WC ja suihku.Viimeinen vilaus vanhasta WC:n ovesta joka oli tarkoitus säästää, 
mutta unohtui irrottaa ennen rysähdystä..........Pikkueteisessä oli tällainen komia kaappi, joka päätettiin säästää tulevia säilytystarpeita ajatellen. Ovet aion käsitellä jollain tyylillä myöhemmin, maalata tai petsata tai jotain. Valkoiset hyllylevyt ovat vähän uudempaa tuotantoa kuin kaappi kuten ulkonäöstä arvata saattaa :) Kaapin koko aiheutti ihan pientä päänvaivaa siirtelyhommiin......Ja sit läks!


Näkymää pihalle isosta eteisestä: hyppy tuntemattomaan! Talo sai sadetakin niskaansa.Joka toiselle kuoppaa kaivaa......?.. ööööh? ... saa siitä korvauksen! :)


Toisella puolen taloa yksi ikkuna sai uhrata itsensä ja muuntautua oveksi. Näpsät portaat jätelavoista. Toivottavasti eivät ihan niin näpsät ole,
 että löytyvät tuosta vielä 7 vuoden päästä..


 Kaadetun seinän kolosista löytyi tällaista aarteistoa: tuoreita uutisia!
Ja tukka kondikseen, remppahommissakin! :)
GoGay Hius-Spray! 


2 kommenttia:

  1. Mahtavia aarteita olette löytäneet talon kätköistä, minä varmaan säästäisin Hesarin, jossa noin vanha päivä! :)

    VastaaPoista
  2. Joo noi otettiin ihan ehdottomasti talteen! Ehkä ton hius-spray mainoksen voisi laittaa vaikka kehyksiin ja kampaushuoneen (?) seinälle. Tai kampaushuoneen puutteessa ihan vaikka vessan seinälle. :)

    VastaaPoista