sunnuntai 28. elokuuta 2011

Puuta kumoon taas

Pari kuukautta sitten kutsuimme metsurin apuun ja pihalta kaadettiin mänty tulevan autokatoksen tieltä. Jo silloin tuli tuota yhtä mäntyä katseltua sillä silmällä, että joutuukohan senkin laajennuksen tieltä kaatamaan.  Ruodittiin, että ehkä mahtuupi juuri ja juuri siinä olemaan. 

Remppa on edennyt anturavaluihin.
Toivossa oli hyvä elää siihen asti kunnes puolet männyn juurista oli kaavittu kaivantojen mukana pois.... nyt jouduttiin toteamaan, että pakko siitä männystä on luopua, jotta ei joku kaunis päivä siitä rysähdä alas. Ja kun kuoppaa joudutaan vielä vähän routaeristysten tähden suurentamaan, niin sehän viimeistään olisi tiennyt tuon männyn tarun loppua.





Ja tietysti puu olisi ollut helpompi kaataa siinä vaiheessa kun ei vielä ollut purku/kaivuutyöt alkaneet... No ilmeisen näppärästi se kaato oli tälläkin kertaa tapahtunut, metsureita oli ihan kaksin kappalein touhuamassa. 

Että sellainen puusavotta siinä meillä taas vaihteeksi.





Tällä kertaa saavat oksat makoilla kasassa koskemattomina siihen saakka kunnes ne roudataan jonnekin kauas pois.. tällä kertaa ei oksasilppuri laula! Silppua meillä taitaa edellisestä männystä olla ihan koko loppuelämän tarpeisiin...

Kasa oksaa

Kiva, piha täynnä pöllejä....Nämä me kyllä klapitetaan, heti kun keretään!

Mutta onneksi näitä mäntyjä riittää vielä kynsittäväksi!

Onpa kauniit kukat tossa kukkalaatikossa...? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti