tiistai 21. kesäkuuta 2011

Ihana ihana Provinssirock

Oli ihanat festarit! Vielä pitää hetki fiilistellä muutaman kuvan kanssa.

Kutimet mukana. Kotoisaa. Lähinnä ihan vain menomatkan viihdykkeeksi. Hetken kyllä jo mietin josko oisin ottanut nää alueelle mukaan, mut se ois ehkä ollut liian hoocee.. :)










Sääennusteita kuunneltua piti käydä hakemassa uudet kumisaappaat edellisten tilalle. Ostin 1½ - 2 vuotta sitten tummansiniset Haisaappaat jotka täysin iskemättöminä katosivat. Vain laatikko jäi jäljelle. Ikuinen mysteeri...
Värivalinta oli tällä kerralla erittäin helppo sillä tämä punainen oli ainoa josta löytyi omaa kokoa. 

Ja olipahan sekopäisiä sääennusteita:
Helsingin Sanomistakin sai lauantaiaamuna (siellä ihanalla hotelliaamiaisella) lukea, että perjantaina ei satanut. En sitten tiedä miksi me perjantaina käveltiin vesisateessa ilman niitä sadevaatteita jotka oli jätetty kämpille kun kerran auringon piti paistaa koko päivän.

Lauantaina sen sijaan kannettiin auringonpaisteessa sadevarusteita koko pitkän päivän koska lauantaina piti sataa.. Vaan eipä satanut.


Muutamia asioita vähän ihmettelen:


  • Miten sitä aina onnistuu sössimään ajoituksen kanssa? Vaikka kuinka harjoittelis? Anna Puun showsta esimerkiksi haluttiin käydä katsoo vähän.. Nooh, sitä saa mitä tilaa, nähtiin vähän... "..se on kaunis" se lauloi ja kiitti ja kumarsi. Mikä on kaunis? Ääh, vähän enemmän ois voinut kuunnella.
  • Miksi mä valitsen aina pisimmän vessajonon?
  • Miksi Katri Helenan esitys laittoi mut kananlihalle (jopa kaksi kertaa) vaikka en ole koskaan erityisemmin fanittanut Katri Helenaa? Mystistä!




Ei ole mun juttuni kuvailla päivän asuja, mutta tässä tulee nyt sekin kun on niin tyylikäs kokonaisuus! ;) Hiivatin hienot lasitkin päässä aina välillä. 











Yhden tuliaisen ostin itselleni, SOAD t-paidan. Vyötärön kavennus -projektin pitäisi ehkä vähän edetä ennen kuin tuota kehtaa pitää julkisesti yllä, on se niin lady fit. Tai sitten vain vähät välitän moisista! ;)






























Minä ja julkkis. Melkein niin kuin yhteiskuva ;)

Tanssimuuvit kohillaan.

Onnen huumaa













Ja ah onnea kun odotus palkittiin sunnuntai-iltana! :)







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti