tiistai 7. kesäkuuta 2011

Uuniperunat

Eipä ole koskaan tullut mieleenkään leikellä Rosamundia puolikkaiksi ja jättää foliot kaappiin uuniperunoita tehdessä, mutta Ruutukokkikirja kehotti näin tekemään, ja mehän tehtiin!


  Pestyt potut siis puoliksi ja vuokaan, öljyä ja suolaa sekaan. 
Uuniin 225°C:seen noin ½ tunniksi.



(Tosi esteettisen kauniiseen)
Tonnikalasoossiin sekoiteltiin 

  • kermaviiliä
  • tonnikalaa
  • sipulia
  • oliivia
  • pippuria ja sitruunanmehua
Perunankuorista tuli sen verran rapsakoita, että teki mieli syödä nekin samantien... Tää oli enemmänkin haarukka & veitsi -mallin uuniperuna kuin lusikoitava versio. 

Mutta hyvää ja vähän vauhdikkaammin lautasella valmiina!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti