torstai 28. heinäkuuta 2011

Melkein pakkolomaa ja pihalaattoja kasvimaalle

Meinasi tulla pakkolomaa sukan kutomisesta kun mökille saavuttuamme huomasin kudinpussini jääneen kotiin... Kaikki harkiten pakatut sukkapuikot ja langat nätissä järjestyksessä muovipussissa olohuoneessa. Odottamassa pääsyä laukkuun. Ja sinne jäivät odottamaan. Aaargh!!

Veneretki lähikylään osoittautui hedelmällisemmäksi kuin olisin villeimmissä unelmissakaan uskaltanut unelmoida.... Piskuisessa kyläkaupassa oli kuin olikin sukkapuikkoja ja 7 Veljestä -lankaa myytävänä! Aaah onnea!

Taapero veti zetaa veneen pohjalla.. Zzzz zzz..

Kotiin tullessamme löydettiin lisää hyviä yllätyksiä. Lähtiessämme olin Teiniä pyytänyt irroittamaan parit pihalaatat lähestyvän remppa remppasen tieltä. Vähän niin kuin vitsinä heitin tämän pyynnön.. mutta kas, oli kuin olikin kaverinsa kanssa repinyt ne laatat irti! Hei kiitti hei!!!

























Sitten olenkin roudaillut noita miljuuna kiloa painavia pihalaattoja kasvimaalle päin. Kasvimaan reunuksena oli tähän asti ollut vain laudanpätkät ympärillä. Nyt heittelin laattoja ympärille ja nostin laudat pystypäin reunukseksi. Josko nyt pysyisi kasvualusta reunuksillakin mukavammin.







Ja tuohon viereen sitten lisää samanlaisia pikku kasvimaita, niin että käytävä muodostuu kahden laatan levyiseksi. Ilmestynevät tuohon ihan.. heti.. kohta.. jossain vaiheessa.. heti kun ehtii / jaksaa / kerkee.... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti