torstai 23. joulukuuta 2010

Maailman kauneimmat saappaat

Vaatteita, kenkiä, laukkuja sun muita päivän asuja en varmastikaan tule esittelemään, 
mutta näistä saappaista on pakko purkautua.

Päätin hommata nahkasaappaat, ja koroilla kiitos. Ihme päähänpisto, noin niinkuin yleensä ei ole saappaat eikä korot ihan minua.

Aloin tutkailla Ecco-mallistoja, sillä minun varpaani ovat hyvät kaverit sen merkin kanssa (käyttävät varmaan juuri minun jalkani kopiota KengänMuotoiluTehtaallaan).

Tutkailin internettiä, löysin maailman kauneimmat saappaat.
Marssin liikkeeseen: "Ei ole."
"Voitteko tilata?" "Ei."
Ei?

Tämän syksyn/talven mallistoa, netissä nähtävillä, ei ole eikä voi tilata? Ei netissä eikä liikkeessä. Ei.
Aha.

Kyselyä maahantuojalle, voiko näitä saada mistään, sain muutaman liikkeen nimet joihin kyseistä saapasta toimitettu. Soittoa ja käyntiä liikkeisiin. Ei ole. Eikä tule.

Taas itkuvirttä maahantuojalle, antoi vielä muutaman liikkeen nimet, jotka eivät sijainneet ihan kovin lähellä, vaan satojen kilometrien päässä. Soittoa liikkeeseen, johan löytyi, ja ihan oikeata kokoakin. 
Hallelujah!
Lähettivät popot postissa ja sain saappaani. Huh. Tunsin tehneeni urotyön.

Jaffna 75 mm
Kuva kopioitu www.ecco.com:n sivuilta

Minä luulin, että saappaita ostetaan niin että mennään kauppaan ja valitaan tuote, isketään rahat tiskiin ja lähdetään uutuudet kainalossa kotiin myhäilemään.

Onko shoppaileminen aina näin hankalaa??

4 kommenttia:

  1. upeat nuo saappaat! varo ettet jää koukkuun saappaiden hankintaan, sillä mulla ne ovat jo täyttäneet puolet eteisestä... -hanna suu-

    VastaaPoista
  2. Näin hankalaan harrastukseen EI VOI jäädä koukkuun.. :)

    VastaaPoista
  3. voi se lipsahtaa jossain vaiheessa kun tajuaa tarjonnan määrän...mutta huomaan että kun pysyy poissa tietyistä kaupoista niin ei tule ongelmaa
    -hanna suu-

    VastaaPoista
  4. Niih.. tarkemmin ajatellen kerkesin kyllä jo ostaa toisetkin saappaat... Mutta ne ostin käytettynä ja olivat noin 150 kertaa halvemmat, niin niitä ei lasketa...?!! :) Uuups...

    VastaaPoista