torstai 20. tammikuuta 2011

Kaakelit seinille nukkekotiin -leikkaamaton versio

Mulle on jostain kummasta jäänyt kätköihin tällaisia kaakelin palasia, joilla on tarkoitus kaakeloida nukkekodin kylpyhuone.

 

Aloin suunnitella tätä kylppäriremppaa ja toivoin saavani sopivamman kokoisia kaakeleita. Kaikki kunnon kaakeloitsijat näyttävät kuitenkin olevan lomilla (takan muuraajan kanssa ilmeisesti). Enkä sitten itse saanut kaakeleita esimerkiksi mattoveitsellä pienittyä (enkö todella..? Yllättävää!! Hah hah!!)


Keinojen vähäisyydestä johtuen päätin leikata kaakelit sopiviksi tussilla ja lyijykynällä.




Kaakeleita ja etenkin kaakeleiden saumoja on toisinaan oikeassakin elämässä hankala puhdistaa, mutta että nämä sauman penteleet huuhtoutuvat jo pienestä pyyhkäisystä kokonaan pois!

Mietin josko heidät voisi päällystää jollain, hiuslakalla tai jollain muulla lakalla, jotta joskus voisi pölyjäkin pyyhkiä. Mutta tämä jää tulevaisuuden tutkimusaiheeksi.


Kas, kaakelinleikkaaja epäskarppina! 
Tässä tilanteessa toki ihan hyvä piirre tuo poispyyhittävyys... ;)

2 kommenttia:

  1. Onks sulla permanenttitussi käytössä, lähteekö sekin siis pois? Joku valkea tussi/korjaustussi olis varmaan kans toiminu, niin olis saanu sellaista vaalean saumausaineen näköistä. Mut hyvältä näyttää nämäkin! :)

    VastaaPoista
  2. Moi! Käytin näköjään permanent markeria, ei varmaan kyllä enää kunnolla kuivuttuaan lähde samalla tavalla pois kuin heti piirtämisen jälkeen. Mietin itsekin jotain valkoista tussia, mutta kun piti heti päästä tekemään, niin näillä mentiin mitä kotoota löytyi. Korjauslakka kuulostaa kyllä kokeilemisen arvoiselta saumausaineelta! Hyvä että täältä löytyy ammattitaitoista remppa-apua! ;)

    VastaaPoista